La Masia

Els serveis
de la Masia

Masia Tinet és un allotjament únic a la zona del Delta de l’Ebre. Descobreix l’encant de la nostra casa rural i deixa’t endur per la tranquil·litat i el caràcter hospitalari del Delta. Visita’ns i deixa-ho tot a les nostres mans. El teu benestar amb nosaltres està assegurat.

Llar de foc

Aparcament

Llibreria

Wi-Fi

Neteja diària

Mini bar autoservei

Jocs de Taula

Calefacció geotèrmica

Aire acondicionat geotèrmic

L’interior de
Masia Tinet

Masia Tinet és el resultat de la rehabilitació d’una casa de l’any 1948, situada al cor del Delta de l’Ebre. La Masia ha estat restaurada amb tota cura, tenint en compte que volem oferir als nostres clients un concepte d’allotjament rural familiar i una alternativa als allotjaments turístics freqüents a la zona del Delta. 

Parem atenció a tots els racons i detalls de la nostra masia perquè això és el més important per a nosaltres. Volem que els nostres hostes se sentin com a casa i gaudeixin de la tranquil·litat que ofereixen les nostres instal·lacions. Tenim capacitat per a pocs clients perquè això ens permet garantir experiències immillorables.

La Masia disposa de sis habitacions dobles (o triples) i té una capacitat màxima de quinze persones. L’espai comú consta d’un menjador amb llar de foc, un espai de relax i lectura pels dies més freds i un racó amb servei de minibar.

L’exterior de la Masia: pur Delta de l’Ebre

La ubicació de Masia Tinet converteix el nostre allotjament en un espai privilegiat per la riquesa natural del seu entorn. La casa, situada en una finca privada d’uns 2.400 m2, es troba al cor de la bellesa natural dels arrossars del Delta

L’excepcionalitat del lloc fa que el nostre jardí, que cuidem durant tot l’any, sigui el lloc ideal on respirar tranquil·litat, gaudir de les vistes als camps d’arròs i relaxar-vos. El jardí de Masia Tinet compta amb una piscina amb jacuzzi i un espai de solarium on podreu viure l’agradable sensació de submergir-vos en una petita cala.

Durant els mesos d’estiu, els esmorzars els servim al jardí, perquè pugueu començar el dia amb una experiència inoblidable amb tots els sentits.

Open chat
💭 Necessites ajuda?